preskoči na sadržaj

Ekonomska škola Vukovar

Kutak za učenike

Dragi učenici ovaj kutak namijenjen je  vama.  Čitajte aktualna događanja iz škole,  obavijesti, zanimljivosti, najave i pozive. 

Želite li podijeliti svoje radove u bilo kojem obliku (prezentacije, tekstualni radovi, audio i video radovi, crteži i sl.) javite se u školsku knjižnicu.

Za nove zamisli smo uvijek otvoreni!

 

 

 


Učenički radovi

Projekt drugi

Autor: Željka Geto, 22. 2. 2017.

Na  portalu http://skolski.hrt.hr/ Odjela za djecu i mlade Hrvatske radiotelevizije posebno smo mjesto izdvojili za sve one "druge" i "drugačije". Upoznajte ih u Projektu Drugi.

 

Projekt „Drugi“ novi je obrazovni projekt Odjela djeca i mladi, iz područja građanskog odgoja na web portalu školskog programa Školski.hr.

Izborom teme „DRUGI“ kao krovne teme projekta, željeli smo posvetiti pažnju ranjivim društvenim skupinama (stranci, osobe s invaliditetom, vjerske i nacionalne manjine itd.) te pridonijeti procesu upoznavanja i vrednovanja „drugih“ i „drugačijih“, razumijevanju i uvažavanju. Otvorili smo prostor za upoznavanje i osvještavanje vlastitog identiteta, kulture i baštine  te za dijalog među pripadnicima različitih kultura nužan za život u multikulturalnom društvu.

U taj smo proces uključili sve sudionike obrazovnog sustava, učenike svih uzrasta, nastavnike, stručnjake i nevladine udruge uključene u građanski odgoj.

Pogledajte dokumentarne i animirane filmove, učeničke radove, kvizove i debate o "njima" i o "nama", o kulturnoj baštini, strancima, pripadnicima nacionalnih i vjerskih manjina, osobama s invaliditetom, izbjeglicama; ukratko o pripadnicima različitih društvenih skupina. Jer "drugi" su neki od nas.
Sanja Mataga
 
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži

 

 

 

 

 

« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

 

CMS za škole logo
Ekonomska škola Vukovar / Stjepana Filipovića 6, HR-32010 Vukovar / ss-ekonomska-vu.skole.hr / ured@ss-ekonomska-vu.skole.hr
preskoči na navigaciju