preskoči na sadržaj

Ekonomska škola Vukovar

Kutak za učenike

Dragi učenici ovaj kutak namijenjen je  vama.  Čitajte aktualna događanja iz škole,  obavijesti, zanimljivosti, najave i pozive. 

Želite li podijeliti svoje radove u bilo kojem obliku (prezentacije, tekstualni radovi, audio i video radovi, crteži i sl.) javite se u školsku knjižnicu.

Za nove zamisli smo uvijek otvoreni!

 

 

 


Učenički radovi

Zagrli za rijetke, zagrli lijepim riječima

Autor: Željka Geto, 1. 3. 2017.

Ekonomska škola Vukovar sudjelovala u kampanji ˝Zagrli za rijetke, zagrli lijepim riječima˝

U periodu od 21. – 28. veljače o. g. naša se škola svojim aktivnostima uključila u kampanju pod nazivom: ˝Zagrli za rijetke, zagrli lijepim riječima˝.

 Ovogodišnja kampanja, koju provodi Savez za rijetke bolesti, predstavlja nastavak prošlogodišnje koja se provodila pod nazivom: ˝Zagrli za Guinness zagrli za rijetke!˝, kada se pokušao oboriti Guinessov rekord u broju prikupljenih fotografija zagrljaja, a kao znak podrške oboljelima od rijetkih bolesti i članovima njihovih obitelji.

     Kampanja se ove godine provodila pod nazivom: ˝Zagrli za rijetke, zagrli lijepim riječima˝, a sastojala se od prikupljanja dobrih želja za oboljele i njihove obitelji.

     S tim u svezi, školska knjižničarka Željka Geto zajedno sa učenicama 2. g razreda Kristinom Brandt, Kristinom Marinović i Mihaelom Cindrić izradila je ˝drvo života˝ koje je postavljeno u holu naše škole, a na kojega su tijekom kampanje učenici i djelatnici naše škole mogli pisati svoje poruke podrške. Učenici 4. g razreda: Luka Suman i Antun Vukas dijelili su ostalim učenicima naše škole promotivne materijale i poticali ih na sudjelovanje u kampanji. Akciju je koordinirao i proveo školski defektolog Damir Kruljac.

     Zahvaljujemo se svim učenicima i nastavnicima koji su dali svoj doprinos ovoj hvale vrijednoj akciji.

 

Više fotki pronađite u našoj foto- galeriji.

  

    
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži

 

 

 

 

 

« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

 

CMS za škole logo
Ekonomska škola Vukovar / Stjepana Filipovića 6, HR-32010 Vukovar / ss-ekonomska-vu.skole.hr / ured@ss-ekonomska-vu.skole.hr
preskoči na navigaciju