preskoči na sadržaj

Ekonomska škola Vukovar

Kutak za učenike

Dragi učenici ovaj kutak namijenjen je  vama.  Čitajte aktualna događanja iz škole,  obavijesti, zanimljivosti, najave i pozive. 

Želite li podijeliti svoje radove u bilo kojem obliku (prezentacije, tekstualni radovi, audio i video radovi, crteži i sl.) javite se u školsku knjižnicu.

Za nove zamisli smo uvijek otvoreni!

 

 

 


Učenički radovi

VuMi - Dan informiranja mladih - poziv

Autor: Željka Geto, 15. 5. 2017.

PRONI Centar kroz program Info Centar za mlade Vukovar i ove godine u suradnji s partnerima organizira VuMi – Dan informiranja mladih.

Glavni cilj „VuMi“-ja je podići razinu informiranosti mladih o mogućnostima i izborima koji im se nude te ukazati javnosti na potrebu i dobrobit međusobne suradnje u zajednici.
Ove godine odlučili smo se na drugačiji i inovativniji način predstavljanja sudionika te se možete uključiti na više načina:
- on-line predstavljanje programa i aktivnosti za mlade koje provodite,
- predstavljanje aktivnosti i programa na štandovima u centru grada
- te kroz organizirane Informativke u vašem prostoru.
 
Ideja Dana informiranja mladih, koji se održava osmu godinu zaredom, je predstaviti aktivnosti i programe u koje se mladi mogu uključiti – tekuće i buduće.
Ideja organiziranja „VuMi“-a potekla je od strane Savjetodavnog odbora Info-centra za mlade, koji su ujedno partneri u provedbi VuMi-ja, sastavljenog od predstavnika: Grada Vukovara, Europski dom Vukovar, Ministarstva unutarnjih poslova – Policijska uprava Vukovar i Vukovarsko-srijemska i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, područni ured Vukovar.
VuMi podržava:  Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Vukovarsko-srijemska županija te Grad Vukovar
 
Molimo vas da pročitate poziv za iskaz interesa te ukoliko se odlučite na sudjelovanje ove godine, popunite prijavnicu i naznačite način sudjelovanja na VuMi-ju. Ukoliko se odlučite za on-line predstavljanje popunite i upitnik koji imate u privitku ove poruke.
 
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži

 

 

 

 

 

« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

 

CMS za škole logo
Ekonomska škola Vukovar / Stjepana Filipovića 6, HR-32010 Vukovar / ss-ekonomska-vu.skole.hr / ured@ss-ekonomska-vu.skole.hr
preskoči na navigaciju